Spletna stran je v sodobnem digitalnem svetu skorajda nepogrešljiva za vse organizacije, ne glede na njihovo dejavnost. Vedno več ljudi nakupuje izdelke in naroča storitve na internetu. Uporabniku prijazna spletna stran pa je hkrati tudi pomemben vir informacij. V podjetju Genius Creations izdelujemo inovativne spletne strani, ki omogočajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in zato tudi povečujejo promet in obisk na spletni strani. Izdelava spletne strani je skladna s celostno grafično podobo organizacije, kar vključuje tudi oblikovanje logotipa, grafike in unikatnega dizajna.

Izdelava spletne strani po meri

G&g grafični oblikovalci izdelujejo in oblikujejo inovativne spletne strani različnih obsegov, kar pomeni, da spletna stran lahko vsebuje le ključne informacije, kjer se hkrati poudari tudi blagovna znamka, ali pa internetno mesto vključuje bolj zahtevno grafiko z veliko digitalne vsebine. Izdelujemo pa tudi edinstvene spletne trgovine. V vsakem primeru pa spletna stran podjetja ni izdelana po vnaprej pripravljeni predlogi ali šabloni, saj je vsak izdelek unikaten in izdelan po meri. Pri izdelavi spletne strani pa je mogoče naročiti tudi bannerje oziroma pasice v obliki internetnih reklam, ki obiskovalce spletne strani spodbudijo k akciji, nakupu ali k obisku drugega internetnega mesta, kot je na primer Facebook. Pri tem oblikujemo in izdelujemo tako preproste kot visoko kompleksne bannerje, od česar je odvisna tudi končna cena.

Spletna stranInovativne spletne strani s povezavami na upravljana družbena omrežja

V Genius Creations razvijamo tudi Facebook in Twitter strategije, pri čemer načrtujemo vse dejavnosti, ki se odvijajo na teh družbenih omrežjih. Družbena omrežja so namreč odlično marketinško orodje, kjer kupce usmerjamo iz spletne strani na dobro zastavljena družbena omrežja, ki kupcem nudijo vpogled v aktualne novosti, nagradne igre in drugo. Inovativne spletne strani zato nudijo več različnih promocijskih kanalov, ki omogočajo boljšo, hitrejšo in enostavnejšo komunikacijo s kupci ter hkrati gradijo povezave, ki so pomembne tudi za kotiranje mesta na internetnih iskalnikih. Internetno mesto tako vsebuje vse povezave, ki vodijo na družbena omrežja in obratno.

Interaktivna spletna stran za dobro uporabniško izkušnjo

Izdelava spletne strani je usmerjena k implementaciji interaktivnih in multimedijskih vsebin, kar uporabniku omogoča aktivno sodelovanje z internetnim mestom. To pomeni, da bo potencialni kupec tudi dlje časa ostal na spletni strani, saj ga bodo pritegnile različne digitalne vsebine in funkcije. V vsebinski digitalni del so zajeti predsvem blogi, fotografije, zgodbe in videoposnetki. Spletna stran pa lahko vsebuje tudi različne funkcije, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, kot so zemljevidi za različne storitve, klepeti v živo, pojavna okna ter zasloni za pomoč uporabnikom.