gCreations

Mi opremimo podjetje od nog do glave.

Kampanje, Reklamne strategije, Image podjetja, Image blagovne znamke, Poslovni material (vizitke, dopisi, kuverte, računi in dobavnice, žigi, mail), Tv reklame, Radijske reklame, Kinematografski filmi, Spletni design scenariji in organizacija, Imena izdelkov, Face book image & strategije, poslovna darila & strategije, Video, Fotografija & zvok, Katalogi, Embalaža, Interjer design, Plakati, Table & zastave, Modni design…

Prva stvar je najti unikatnost podjetja. Kajti to je kot korenina za poslovno in oblikovno rast. Kaj je vaša vloga v mreži potrebe našega redkega lepega modrega planeta. V čemu ste dobri. Začnimo pri kvaliteti. Absolutno. In potem je redek vsak trenutek tudi poslovno – v odločitvah in kontaktih. Komaj čakamo da vas spoznamo.

Vse za podjetje
Celostna grafična podoba Lipica

Genialno, si drznemo reči, ker vsakokrat investiramo v to. Spremenili smo spletno stran, ki vam je bila tako všeč. Ne moremo pa se posloviti od naslednjih stavkov:

  • Predstavljajte si elegenco gibanja ki jo ima nek pajek.
  • Z preciznimi dimenzijami svojega telesa, producira, prezentira in izraža neko svačano ravnovesje moči in z barvno zaščito.
  • Je vkomponiran v naravno okolje. Vzel si je svoj prostor.
  • Ne gre samo za Design, gre za Življenjski stil.
  • Vsaka noga ima svojo najfinejšo strukturo in deluje popolno ter kompleksno.
  • Pa kako deluje in kako lepo oblikovano je!
  • Ste del nekega lepega sveta.
PODJETJE
IZVIRNO
Izviren, izstopajoči design, ki inspirira in raste – pomeni uspeh. To vam zagotavljamo.
UNIKATNO
Karkoli počnete, kdorkoli ste in s kom delate, delajte unikatno, ker vaše podjetje ima na sebi prav tako nekaj unikatnega. Vašo edinstvenost morate izpostaviti. G&g znamke so vedno načrtovane tako, da zagotovijo uspeh.
DRUGAČNO
gCreators & gCreations originalno pomeni Genius Creators and Genius Creations. To pomeni vsak lemenet v kozmosu je genialen. Ker je vsak element v kozmusu genialen. In mi damo iz rok raje redkeje ampak kar se nam zdi nič manj kot genialno. To privede podjetja in posameznike do rasti. Garantiramo uspeh vašega podjetja, vas – avtorja, kdorkoli že ste.
UNIKATNA POSLOVNA IZKUŠNJA
Vsak element v tem lepem svetu ima svojo lastno vlogo. Kot teater. To je filozofija našega Space Theatre-a. In kot je naš cilj pri Space Theatru narediti atrakcijo je pri g&g narediti nič manj kot uspešen poslovni element. Potrebuje pa izvirni karakter podjetja in močno filozofijo.
SPOZNAJTE NAŠO EKIPO
Saša Vrščaj

Saša Vrščaj

DIREKTOR

Rock Finale

Rock Finale

ASISTENT DIREKTORJA

Stane Klemenc

Stane Klemenc

FOTOGRAF

Saša Hess

Saša Hess

FOTOGRAF

Dušan Vrščaj

Dušan Vrščaj

FOTOGRAF

Matijas Tozon

Matijas Tozon

VODJA ZVOČNEGA ODDELKA

Zoran Stupar

Zoran Stupar

SVETOVANJE VIDEO ODDELKA

Urška Cerar

Urška Cerar

FACEBOOK STRATEGIJE

Grega Gulin

Grega Gulin

DIREKTOR FOTORGAFIJE IN PARTNER

Darko Vojainovič

Darko Vojainovič

KOMERCIALIST

KAJ DRUGI PRAVIJO O NAS
Hvala Genious Creations za predano, srčno in profesionalno delo, ki je prineslo rezulate boljše od pričakovanih. Pokazali ste, da sta vam “out of the box” razmišljanje in uporaba domišljije domača ter, da ju znate odlično uvesti v proces dela in rezultate.
Urbano d.o.o.