ArtGlass

Blagovna znamka unikatnih izdelkov iz stekla Art Glass, je bila opremljena v celoti od njenega nastanka. Najprej je bilo oblikovano ime, logotip in poimenovani izdelki. Sočasno je bil izdelan katalog ter poslovno-propagandni mali elementi: vizitke, predračun, račun, dobavnica, kuverte ipd.. Za tem pa prodajni prostor z vsemi elementi.

 

Celostno je zasnovan videz v črno-belih odtenkih. Kot taki so vsi propagandni elementi dobra podlaga barvitim steklenim izdelkom, ki tako sijoče izstopajo. Naj je podlaga katalog, trgovina ali morebitni drugi razstavni prostori.

Katalog je kompleksno zasnovan: platnice so sestavljene iz dveh delov, ki jih veže spirala. V njo so vpeti tudi notranji listi. Sprednja platnica je ovita v bel papir, kateri ima na sredini izrez. Skozi ta pravokoten izrez,  se vidi logotip, ki je natisnjen na notranjem papirju. Zadnja stran, ki se ob zapiranju povezne preko notranjih listov, ima dodan žepek za vizitko, vendar je bil ta iz cenovnih razlogov pri izvedbi zamenjan z zarezami.

 

Katalog ima izdelke predstavljene posamično na stran. S tem se poudari občutek njihove unikatnosti. To je poudarjeno tudi z obliko njihovih imen.

V nadaljevanju bodo zaporedno predstavljene notranje strani. To je prva stran, na kateri se vidi imena izdelkov, nekaj besed avtorja in podatki o sedežu izdelovalca.

 

Imena imajo tudi pomen in sicer v katerem od treh jezikov: italjanskem, francoskem ali latiskem. Najprej se zvrstijo pepelniki in sklede, nato luči, vitraže, pohištvo, nazadnje pa so prikazani vzorci.

 

 

Vizitke so dvostranske in dveh vrst (po želji stranke: z dodano gsm številko in brez). Na eni strani se nahaja logotip, na drugi pa podatki izdelovalca. Sledijo razni manjši elementi celostne podobe.

 

Ovojni papir za izdelke.

Sestavljen je iz dveh plasti. Ena plast je valovita lepenka, ki ščiti izdelek pred udarci, preko tega pa se ovije tanek papir, ki je potiskan.

 

Prodajalna ArtGlass in vse njene komponente.

 

 

 

Kategorije: Celostna grafična podoba, Embalaža, Notranji dizajn in zunanja grafika, Oglasi in kampanje, Poslovni material, Spletne strani in družbena omrežja