Združenje za ginekološko onkologijo kolposkopijo in cervikalno patologijo

To je logotip združenja za ginekološko onkologijo, kolposkopijo in cervikalno patologijo. Gre za strokovno zdravstveno združenje. To je logotip podjetja ter z njim načrt celotnega dolgoročnega nastopanja z osnovnimi prepoznavnimi elementi.  Sestavljen je iz tekstovnega dela na levi in slike na desni strani.

 

To je mapa združenja. Narejeni sta dve mapi . Ena je enojna tri delna, ki je na sliki in druga je dvojna štiri delna v nadaljevanju. Tridelna mapa ima odprta na levi strani žep za liste, v sredini zarezo v katero se umesti blok. Na pregibu ima žep za pisalo. Na desni strani ima žep za CD in žepek za vizitke. Obe mapi sta iz zelo močnega papirja, s čimer ohranjata svojo obliko (široki robovi – predali).

Mapa je v večini površine bela, zadnja stran pa je črna. Mapa daje tako občutek nečesa svežega, v kontrastih s črno barvo na nekaterih predelih pa vzbuja odločnost in izdelku daje težo.

Na obeh straneh odprte mape – levi in desni- sta predala, ki imata svoje zapiranje. Na sredini pa se ponovno nahajata žep za papir, za cd in žepek za vizitke.

 

Na sliki je internetna stran združenja. V osnovi je razdeljena na 2 dela: en je za strokovne uporabnike, drugi za javnost in bolnice. Razlikujeta se v barvi.

Kategorije: Celostna grafična podoba, Poslovni material, Spletne strani in družbena omrežja