NAŠE DELO
PRODUKTI

Radi ohranjamo stvari logične. Za svoj uspeh potrebujete dober design. In dober design bo pripeljal do uspeha. Očarajte s podobo, ki bo odsev vašega osebnega stila, filozofije in drže.
V izziv nam je oblikovanje kakovostne zunanje podobe. Če potrebujete celostno podobo vašega podjetja, podobo blagovne znamke ali zgolj ureditev detajla (določenega elementa), smo mi pravi ekspert za vas.Zadovoljuje nas zgolj visoka kvaliteta. Kar damo iz svojih rok je vedno visoko kvalitetno. Stranki vselej predamo vrhunski izdelek. Naš moto je: kvaliteta pred kvantiteto.

KAJ DELAMO

Kar delamo je primarno image podjetja in blagovnih znamk. Primarno izdelujemo image podjetja in blagovnih znamk. Pod to spada dober logo (nov ali posodobljen) in ostali elementi, ki gredo skupaj z vašim uspehom. Uspeha ni brez strategije, ki jo naši strokovnjaki bliskovito ustvarijo. Če želite, se lahko osredotočimo zgolj na posamezen element. Garantiramo vam uspeh.
Naši izdelki so vselej uspešni.V veselje nam je spremljati podjetja na poti in iskati ideje za njihove kampanje. Tako vas lahko dodamo na listo podjetij, ki jih spremljamo.

VISOKOKVALITETNE STRATEGIJE IN ELEMENTI

Naša misija je postaviti uspešno strategijo. Vsak element je skrbno premišljen in oblikovan za všečnost tako strank, kot tudi njene ciljne publike. Naš Space Theatre je oblikovan za doseganje popularnosti blagovne znamke pri najširši množici. Oglejte si naše dosedanje oblikovalske elemente in se prepričajte.

POTEK

Najprej se srečamo. Na sestanku se seznanimo z vašimi željami in karakterjem vašega podjetja, blagovne znamke ali posameznega elementa. Izmenjava podatkov je pravo doživetje. Potem delamo na projektu kak teden, dva. Če se vam mudi, lahko ustvarjalni proces pospešimo. Komaj čakamo, da vas spoznamo.

Naše storitve