CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

G&g Image podjetja

Posebnost g&g-ja je načrtovanje imagea podjetja. Image podjetja ustvari polni karakter podjetju skozi logo in ostali material. Ustvarimo vam logo, ki ga boste potrebovali za tisk na poslovni material ali ga uporabili za internetne strani. Izdelujemo radijske ali TV reklame, časopisne reklame, internetne strani, bannerje.

Logotip
G&g posebnost

Načrtovanje imageja podjetja je načrtovanje vašega uspeha. Dober image pomeni podzavesten vtis o kvaliteti. Dosegli boste standard, ki ga želite za svoje podjetje. To je namreč vaše podjetje.

Cene

Cene se gibljejo od 2000 do 10000 Eur. Odvisno od tega kakšen načrt potrebujete. Je to samo logo in poslovni material ali pa tudi reklame. Najdražja sta spletni design in TV reklame.

Celostna grafična podoba
G&g Image blagovne znamke

G&g načrtuje in oblikuje image blagovne znamke.
Ustvari logo, poslovni material, TV, radio in reklame v revijah, internetno stran, bannerje, poimenuje izdelke in tako naprej.
Izviren, izstopajoči desiegn, ki inspirira in raste -pomeni uspeh. To vam zagotavljamo. Karkoli počnete, kdorkoli ste in s kom delate, delajte unikatno, ker vaše podjetje ima na sebi prav tako nekaj unikatnega.
Vašo edinstvenost morate izpostaviti. G&g znamke so vedno načrtovane tako, da zagotovijo uspeh.